Aftimmeren dakkapel en plaatsen glasblokkenwand

De klant heeft op zold­er een dakkapel lat­en plaat­sen. De dakkapel is vanu­it de fab­riek kant en klaar aan­geleverd en met een hijskraan op het dak geplaatst. Nu moest hij nog van bin­nen afge­tim­merd wor­den. Omdat de beschik­bare vlo­er­ruimte grot­er was gewor­den moest er ook een nieuw stuk afw­erkvlo­er wor­den aange­bracht. Een bestaande tussen­wand moest wor­den gere­pa­reerd en de klant wilde graag een wand van glas­blokken zodat er meer licht in het trap­por­taal kon komen. Verder wilde de klant graag een aan­tal extra stop­con­tacten een een data-aansluit­ing zodat de zold­er een fijne werkkamer kon wor­den.

Nadat de vlo­er was bijgew­erkt heb ik eerst alles net­jes afgew­erkt met gip­splat­en en een glas­blokken­muurt­je gemaakt.

De con­struc­tieve delen van de dakkapel heb ik net­jes met mul­ti­plex afgew­erkt. Onder de dakkapel heb ik schuifdeuren aange­bracht. De dakkapel heeft een mooie com­posiet ven­ster­bank gekre­gen, met daaron­der een koof met stop­con­tacten en een netwerkaansluit­ing. Het geheel heb ik net­jes geschilderd en en van een fijne struc­tu­urverf voorzien. En last-but-not-least ook maar nieuw lam­i­naat gelegd.

De ruin­mte is nu ingericht en wordt inten­sief gebruikt als kan­toor-aan-huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.